Tatar wołowy z piklami, jajkiem przepiórczym i serem dojrzewającym
CHOPPED BEEF TARTAR WITH MIXED PICKLE, QUAIL EGG AND MATURE CHEESE
57 zł
Żur z jajkiem i kiełbasą
TRADITIONAL POLISH SOUR RYE SOUP WITH EGG AND SAUSAGE
29 zł
Tradycyjny rosół domowy z makaronem
TRADITIONAL HOME-MADE BROTH WITH NOODLES
23 zł
Panierowany kotlet schabowy z duszoną kapustą z pomidorami, ziemniaki z wody z masłem i koprem
BREADED PORK CHOP WITH STEWED CABBAGE WITH TOMATOES, WATER POTATOES WITH BUTTER AND DILL
57 zł
Żeberka wieprzowe w sosie barbecue z pieczonymi ziemniakami i duszona kapusta z pomidorami
PORK RIBS IN BARBECUE SAUCE WITH ROASTED POTATOES AND STEWED CABBAGE WITH TOMATOES
84 zł
Bruschetta z tapenadą z suszonych pomidorów, rwaną mozarellą, guacamole i bazyliową salsą z czerwonej cebuli
BRUSCHETTA WITH SUN-DRIED TOMATO TAPENADE, TORN MOZZARELLA, GUACAMOLE AND BASIL RED ONION SALSA
30 zł
Deska Antipasti
(wędliny i sery długodojrzewające, sery miękkie, oliwki, grillowane warzywa, tapenada z suszonych pomidorów i oliwek, pieczywo)
ANTIPASTI BOARD
(COLD MEATS AND LONG-RIPENED CHEESES, SOFT CHEESES, OLIVES, GRILLED VEGETABLES, DRIED TOMATO AND OLIVE TAPENADE, BREAD)
119 zł
Sałatka Cezar z kurczakiem, boczkiem, parmezanem i sosem anchois
CAESAR SALAD WITH CHICKEN, BACON, PARMESAN CHEESE AND ANCHOVY SAUCE
49 zł
Sałatka z łososiem, szparagami, guacamole, pomidorkami koktajlowymi i mieszanymi sałatami z ogórkiem i rzodkiewką, dressing jogurtowy, podpłomyk
SALAD WITH SALMON, ASPARAGUS, GUACAMOLE, CHERRY TOMATOES AND MIXED LETTUCES WITH CUCUMBER AND RADISH, YOGURT DRESSING, FLATBREAD
49 zł
Krewetki z patelni z czosnkiem, kaparami, cebulą, chilli i grillowaną foccacią
PAN-FRIED SHRIMPS WITH GARLIC, CAPERS, ONION, CHILLI AND GRILLED FOCCACIA
59 zł
Krem pomidorowy z mozzarellą, świeżą bazylią i oliwą
TOMATO CREAM WITH MOZZARELLA, FRESH BASIL AND OLIVE OIL
25 zł
Krem kalafiorowy z karmelizowaną cebulą, zieloną oliwą i grzanką z parmezanem
CAULIFLOWER CREAM WITH CARAMELIZED ONION, GREEN OLIVE OIL AND PARMESAN TOAST
25 zł
Zupa tajska z krewetką, kurczakiem i makaronem ryżowm
THAI SOUP WITH SHRIMP AND CHICKEN
37 zł
Pikantne tagliolini z papryczką jalapeño, panierawnym filetem z kurczaka, sosem louisiana, kremowym serem cheddar i masłem orzechowym
SPICY TAGLIOLINI WITH JALAPEÑO PEPPERS, BREADED CHICKEN FILLET, LOUISIANA SAUCE, CREAMY CHEDDAR CHEESE AND PEANUT BUTTER
46 zł
Spaghetti Carbonara z boczkiem, jajkiem, parmezanem i świeżą rukolą
SPAGHETTI CARBONARA WITH BACON, EGG, PARMESAN AND FRESH ARUGULA
47 zł
Ravioli z borowikami, polędwiczka wieprzowa, ciemny sos borowikowy, pomidor koktajlowy i suszony parmezan
RAVIOLI WITH PORCINI MUSHROOMS, PORK TENDERLOIN, DARK BOLETUS SAUCE, CHERRY AND DRIED TOMATOES, PARMESAN CHEESE
54 zł
Tagliatelle nero z łososiem, szpinakiem, pomidorkami koktajlowymi w winno – maślanym sosie z Grana Padano
TAGLIATELLE NERO WITH SALMON, SPINACH, CHERRY TOMATOES IN A WINE-BUTTER SAUCE WITH GRANA PADANO
56 zł
Zielone tagliatelle ze szpinakiem, cebulką balsamiczną, pomidorem suszonym, czosnkiem i cebulą*
GREEN TAGLIATELLE WITH SPINACH, BALSAMIC ONION, DRIED TOMATO, GARLIC AND ONION*
* z kurczakiem / WITH CHICKEN +10 zł
45 zł
Zielone risotto z polędwiczką wieprzową, parmezanem, szparagami i cukinią, pasta z pieczonej papryki i bakłażana
GREEN RISOTTO WITH PORK TENDERLOIN, PARMESAN, ASPARAGUS AND ZUCCHINI, BAKED PEPPER AND EGGPLANT PASTE
56 zł
Risotto z burrata di bufala, parmezanem, szparagami i cukinią, pasta z pieczonej papryki i bakłażana
RISOTTO WITH BURRATA DI BUFALA, PARMESAN, ASPARAGUS AND ZUCCHINI, BAKED PEPPER AND EGGPLANT PASTE
69 zł
Polędwica z dorsza w białym winie, sałatka mango ze szpinakiem, młoda marchew, patee z zielonej soczewicy i warzyw, zielony sos z marynowanego pieprzu
COD TENDERLOIN IN WHITE WINE, MANGO SALAD WITH SPINACH, YOUNG CARROTS, GREEN LENTIL AND VEGETABLE PATEE, GREEN PICKLED PEPPER SAUCE
75 zł
Stek z tuńczyka w sezamie, puree z batata i białej fasoli, sos winno-maślany, orientalna sałatka z ogórka czerwonej cebuli i granatu
TUNA STEAK IN SESAME, SWEET POTATO AND WHITE BEAN PUREE, WINE AND BUTTER SAUCE, ORIENTAL SALAD WITH CUCUMBER, RED ONION AND POMEGRANATE
79 zł
Polędwiczka wieprzowa z ziemniakiem z patelni, cebulą, pieczarkami, z sosem na musztardzie francuskiej i białym winie, zielone sałaty z rzodkiewką, marchewką marynowaną i winegretem
PORK TENDERLOIN WITH PAN-FRIED POTATO, ONION, MUSHROOMS, FRENCH MUSTARD SAUCE AND WHITE WINE, GREEN LETTUCE WITH RADISH, MARINATED CARROT AND VINAIGRETTE
57 zł
Pierś z kaczki sous-vide, gnocchi buraczane z mascarpone i orzechami, mus z czerwonej kiszonej kapusty i jabłka, broccolini, marchew i szparag na maśle, sos demi z czerwoną porzeczką
SOUS-VIDE DUCK BREAST, BEETROOT GNOCCHI WITH MASCARPONE AND NUTS, RED SAUERKRAUT AND APPLE MOUSSE, BROCCOLINI, CARROTS AND ASPARAGUS IN BUTTER, DEMI SAUCE WITH RED CURRANT
76 zł
Klasyczny burger wołowy z pomidorem i ogórkiem kiszonym, ser cheddar, domowy sos majonezowo – musztardowy z pikantnym jalapeño, bekon, frytki belgijskie
CLASSIC BEEF BURGER WITH TOMATO, PICKLED CUCUMBER, CHEDDAR CHEESE, HOMEMADE MAYONNAISE AND MUSTARD SAUCE WITH SPICY JALAPEÑO, BACON, BELGIAN FRIES
59 zł
Wegetariański burger z tofu w panko, piklowana marchewka i rzepa biała, rukola, wegański sos sriracha-mayo, frytki belgijskie
VEGETARIAN BURGER WITH TOFU IN PANKO, PICKLED CARROTS AND WHITE TURNIPS, ARUGULA, VEGAN SRIRACHA-MAYO SAUCE, BELGIAN FRIES
49 zł
Polędwica wołowa (200/250g)
z pieczonymi ziemniakami, grillowanymi warzywami i sosem z zielonego pieprzu
BEEF TENDERLOIN (200/250g)
WITH BAKED POTATOES, GRILLED VEGETABLES AND GREEN PEPPER SAUCE
139 zł
Rostbef sezonowany* (300/350g)
z frytkami belgijskimi, zielone sałaty z rzodkiewką, marchewką marynowaną i winegretem, sos z zielonego pieprzu
SEASONED NEW YORK STEAK (300/350g)
WITH BELGIAN FRIES, GREEN SALADS WITH RADISHES, MARINATED CARROTS AND VINAIGRETTE, WITH GREEN PEPPER SAUCE
*zapytaj o dostępność u obsługi dotyczy ROSTBEF I ANTRYKOT
*ask about availability from the staff, applies to SEASON NEW YORK STEAK AND SEASONED RIB EYE
149 zł
Antrykot sezonowany* (300/350g)
z ziemniakami z patelni, piklowaną czerwoną cebulą, pieczarkami i sosem z zielonego pieprzu
SEASONED RIB EYE (300/350g)
WITH PAN-FRIED POTATOES, PICKLED RED ONION, MUSHROOMS AND GREEN PEPPER SAUCE
*zapytaj o dostępność u obsługi dotyczy ROSTBEF I ANTRYKOT
*ask about availability from the staff, applies to SEASON NEW YORK STEAK AND SEASONED RIB EYE
149 zł
Suflet czekoladowy z sosem malinowym i lodami miętowymi
CHOCOLATE SOUFFLE WITH RASPBERRY SAUCE AND MINT ICE CREAM
31 zł
Lodowy deser brownie z sosem truskawkowym i bitą śmietaną
ICE BROWNIE DESSERT WITH STRAWBERRY SAUCE AND WHIPPED CREAM
29 zł
Maślane ciastko z lodami pistacjowymi i nadzieniem wiśniowym, sos czekoladowy
BUTTER COOKIE WITH PISTACHIO ICE CREAM AND CHERRY FILLING, CHOCOLATE SAUCE
24 zł
Beza z kremem mandarynkowym z mango, marakują i chrupką czekoladową
MERINGUE WITH TANGERINE AND MANGO CREAM,PASSION FRUIT AND CHOCOLATE CRISP
23 zł
Torcik Szwarcwaldzki
BLACK FOREST CAKE
21 zł
Szarlotka na ciepło z lodami
WARM APPLE PIE WITH ICE CREAM
23 zł
Tiramisu
TIRAMISU
27 zł
Potrzebujesz wyjątkowego miejsca na obiad z najbliższymi, spotkanie biznesowe czy wieczorny wypad ze znajomymi? Skontaktuj się z nami!