NASZE SMAKI

Smaki naszej Restauracji to połączenie włoskiej kuchni w jej prostocie i autentyczności wraz z tradycyjnymi daniami kuchni polskiej, jaką jadano w dawnym Hotelu Rzeszów. Gotowanie dla ludzi z pasją i szczerością na talerzu to coś co napędza nas do codziennej pracy. Przygotowujemy nie tylko dania z naszego menu, ale zajmujemy się również obsługą cateringową według potrzeb naszych Klientów.

 

We wszystkich swoich działaniach opieramy się na wykorzystaniu ekologicznych produktów z lokalnych gospodarstw, jak i na takich sprowadzanych prosto z Włoch. Smak, jakość i prezentacja dania są dla nas najważniejsze. Pracujemy tak aby każdy nasz Gość czuł się wyjątkowo, mógł zawsze zjeść smacznie i z przyjemnością wrócić do nas ponownie.

SZEF KUCHNI

ANDRZEJ BOBOWSKI

Znakomity absolwent Zespołu Szkół Gospodarczych im. Mikołaja Sptyka Ligęzy w Rzeszowie. Kucharz od pokoleń, zamiłowanie do tego zawodu zaszczepili w Nim rodzice, wśród swoich najbliższych znajdzie zawsze pomocną dłoń i moc inspiracji.

Uczestnik wielu konkursów kulinarnych. Jako doświadczony kucharz budował swoje doświadczenie w gronie wielu znakomitych Szefów Kuchni w regionie.

Długoletnio związany z organizacją największych cateringów w rejonie województwa Podkarpackiego.

W wolnym czasie ceni sobie odpoczynek na łonie natury, lubi górskie wędrówki zwłaszcza w zielonym i malowniczym rejonie południowego podkarpacia, skąd pochodzi.

NASZA MISJA

Najwyższej jakości składniki

Dbałość o produkt

Smak i kompozycja

Pasja i zaangażowanie

Zasmakuj włoskiego klimatu w samym sercu Rzeszowa. Zapoznaj się z naszym menu  i zarezerwuj stolik w dogodnym dla Ciebie terminie.