Smaki naszej Restauracji to połączenie włoskiej kuchni w jej prostocie i autentyczności wraz z tradycyjnymi daniami kuchni polskiej, jaką jadano w dawnym Hotelu Rzeszów. Gotowanie dla ludzi z pasją i szczerością na talerzu to coś co napędza nas do codziennej pracy. Przygotowujemy nie tylko dania z naszego menu, ale zajmujemy się również obsługą cateringową według potrzeb naszych Klientów.
We wszystkich swoich działaniach opieramy się na wykorzystaniu ekologicznych produktów z lokalnych gospodarstw, jak i na takich sprowadzanych prosto z Włoch. Smak, jakość i prezentacja dania są dla nas najważniejsze. Pracujemy tak aby każdy nasz Gość czuł się wyjątkowo, mógł zawsze zjeść smacznie i z przyjemnością wrócić do nas ponownie.
Absolwent Zespołu Szkół Gastronomicznych imienia Eugeniusza Pijanowskiego w Warszawie. Pracował między innymi na stanowisku Szefa Kuchni w Centrum Obsługi Kancelarii Prezesa Rady Ministrów, gdzie był odpowiedzialny za kuchnię Hotelową oraz obsługę oficjalnych spotkań dyplomatycznych.
Zastępca Szefa Kuchni w Restauracji Giancarlo w Warszawie u boku Włoskiego guru kulinarnego Giancarlo Russo.
Uczestnik konkursów kulinarnych, laureat i zdobywca 2 miejsca w konkursie La ArteCulinariaItaliana. Laureat nagrody jury gwiazd w konkursie Sielawa Blues za najlepszą wizualnie i smakowo potrawę oraz zdobywca pierwszego miejsca w konkursie Zielone Czapki Bonduelle Województwa Mazowieckiego. Współpracował przy organizacji oficjalnej pielgrzymki Papieża Benedykta XVI do Polski.
Uczestnik Kulinarnego Zjednoczenia Polski z okazji 100-lecia odzyskania Niepodległości prowadzonego przez Makro Polska.
NASZA MISJA
Najwyższej jakości składniki
Dbałość o produkt
Smak i kompozycja
Pasja i zaangażowanie