NASZE SMAKI

Smaki naszej Restauracji to połączenie włoskiej kuchni w jej prostocie i autentyczności wraz z tradycyjnymi daniami kuchni polskiej, jakie jadano w dawnym Hotelu Rzeszów. Gotowanie dla ludzi z pasją i szczerością na talerzu to coś co napędza nas do codziennej pracy. Przygotowujemy nie tylko dania z naszego menu ale zajmujemy się również obsługą cateringową według potrzeb naszych Klientów.

 

We wszystkich swoich działaniach opieramy się na wykorzystaniu ekologicznych produktów z lokalnych gospodarstw, jak i na takich sprowadzanych prosto z Włoch. Smak, jakość i prezentacja dania są dla nas najważniejsze. Pracujemy tak aby każdy nasz Gość czuł się wyjątkowo, mógł zawsze zjeść smacznie i z przyjemnością wrócić do nas ponownie.

SZEF KUCHNI

MARCIN CZEKALEWSKI

Absolwent Zespołu Szkół Gastronomicznych imienia Eugeniusza Pijanowskiego w Warszawie. Pracował między innymi na stanowisku Szefa Kuchni w Centrum Obsługi Kancelarii Prezesa Rady Ministrów, gdzie był odpowiedzialny za kuchnię Hotelową oraz obsługę oficjalnych spotkań dyplomatycznych.

Zastępca Szefa Kuchni w Restauracji Giancarlo w Warszawie  u  boku Włoskiego guru kulinarnego Giancarlo Russo.

Uczestnik konkursów kulinarnych, laureat i zdobywca 2 miejsca w konkursie La ArteCulinariaItaliana. Laureat nagrody jury gwiazd w konkursie Sielawa Blues za najlepszą wizualnie  i smakowo potrawę oraz zdobywca pierwszego miejsca w konkursie Zielone Czapki Bonduelle Województwa Mazowieckiego. Współpracował przy organizacji oficjalnej pielgrzymki Papieża  Benedykta XVI do Polski.

Uczestnik Kulinarnego Zjednoczenia Polski z okazji 100-lecia odzyskania Niepodległości prowadzonego przez Makro Polska.

NASZA MISJA

Najwyższej jakości składniki

Dbałość o produkt

Smak i kompozycja

Pasja i zaangażowanie

Zasmakuj włoskiego klimatu w samym sercu Rzeszowa. Zapoznaj się z naszym menu  i zarezerwuj stolik w dogodnym dla Ciebie terminie.